EcoMoto 930×122

moda

BĂNĂȚEANCA DE LA UPIT, DEBUT ÎN LUMEA MODEI (GALERIE FOTO)

Timeea Mureşan a câştigat o şedinţă foto oferită de publicația online care prezintă cele mai noi creaţii vestimentare ale unor firme româneşti. Este site-ul pentru care pozează săptămânal fotomodelul Ana-Maria Diana Vlăsceanu.

Citiți și: Ce au putut să facă elevii de la Colegiul „Brătianu” din Pitești

Deşi, cel puțin deocamdată, nu este fotomodel, Timeea a avut o prestație excelentă. Ținutele vestimentare office, dar şi cele casual i-au venit de minune. La cât de frumoasă este şi la cât de bine s-a descurcat la prima ei experiență de acest gen, nu ne-am mira să o vedem intrând cu „acte în regulă” în lumea prezentărilor de modă.

Amintim că Timeea Mureşan, în vârstă de 19 ani, este din Sânnicolau Mare, oraș din județul Timiş, şi studiază la Universitatea din Piteşti (UPIT), la Facultatea de Teologie Ortodoxă, specializarea Pedagogie Muzicală. (Foto: www.inpuff.ro)

Citiți și: Gata! Mutare decisivă la Universitatea din Pitești

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90