Donaris 930 x 122

dragos

DRAGOŞ, PENTRU PRIMA DATĂ ÎN POSTURA DE PREZENTATOR TV (VIDEO)

După cum v-am informat, Dragoş Săpunăroaia, fotomodelul pasionat de design vestimentar, urma să aibă o rubrică de fashion în emisiunea matinală ,,Bună Didineaţa’’, de la televiziunea Absolut TV din Mioveni.

Citiți și: „Gigantul” care deține Zara vine în România cu un brand nou

Ei bine, vineri dimineaţă, Dragoş, vizibil emoţionat a intrat în rolul de prezentator. În prima sa emisiune a vorbit despre tendinţele în materie de modă în această toamnă, culorile vedetă, dar şi despre cum puteţi să transformaţi cu puţină imaginaţie o ţinută de zi într-una de seară.

Citiți și: FISCUL ARGEȘEAN, ANUNȚ DE MAXIM INTERES PENTRU POPULAȚIE

De acum înainte îl veţi putea urmări în fiecare zi de vineri începând cu ora 9:30. Mai multe despre el puteţi reciti aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/fotomodelul-care-s-nascut-chisinau-locuit-moscova-si-traieste-mioveni/. (Foto: Facebook Dragos’s Styles)

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90