EcoMoto 930×122

brand

BRANDUL FC ARGEŞ, LA MÂNA MINISTERULUI DE FINANŢE

Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului, a făcut astăzi un anunț de interes pentru suporterii alb-violeți. Potrivit viceprimarului, municipalitatea este în continuare interesată de cumpărarea brandului şi a palmaresului echipei FC Argeş, brand și palmares care se află acum în „grija” unui administrator judiciar.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

La rândul său, secretarul municipiului, Iosiv Cerbureanu, a spus că este nevoie de o adunare generală a creditorilor care să decidă scăderea succesivă a preţului brandului, acesta fiind evaluat în prezent la câteva sute de mii de euro. Autorităţile locale nu sunt dispuse să plătească suma respectivă.

FC Argeş are cele mai mari datorii de achitat la stat, motiv pentru care instituția abilitată să decidă o eventuală scădere a preţului este Ministerul Finanţelor Publice.

Citiți și: Antrenorul Rapidului a fost bătut la Pitești

„Până acum nicio firmă privată nu şi-a manifestat interesul să preia brandul. Doar Primăria vrea, dar trebuie să aşteptăm o licitaţie şi să mai scadă preţul.”, a precizat Iosiv Cerbureanu. (Foto: fcarges1953.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3