New Profesional Consult 930 x 122

denisa elena dinica

VREA SĂ AJUNGĂ MEDIC!

Cu Denisa Elena Dinică v-am făcut cunoștință zilele trecute. Are 18 ani, învață la Colegiul Tehnic „Costin D. Neniţescu” din Pitești și lucrează de circa 3 ani încoace la o agenţie de modelling.

Citiți și: SENZAȚIONAL! ARGEȘEANCĂ, PRIMA LA FACULTATEA DE MEDICINĂ

Denisa are planuri mari: vrea o carieră în domeniul medical. ,,Am o mare pasiune pentru medicină. Nimic nu m-ar face mai fericită decât să ştiu că am salvat viaţa unui om! După terminarea liceului cel mai probabil voi urma facultatea de medicină’’, ne spune Denisa. Frumoasa piteșteancă are aceeași pasiune pentru medicină ca și iubitul ei, care urmează deja cursurile unei instituții de învățământ cu profil medical.

Amintim că Denisa Elena Dincă a colaborat cu mai multe agenții de modă din Piteşti (Xcentric Models, Duchess Models și Unick Models) şi cu brend-urile InPuff, Raluca Martinescu şi Piera. (Foto: Facebook: Denisa Elena Dinică)

Citiți și: FINAL DE CURS DE MODELLING LA CENTRUL CULTURAL MIOVENI (GALERIE FOTO)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90