Kaia 930 x 120

andrei ungureanu

ȘI-A DESCOPERIT PASIUNEA PENTRU MODELLING ÎN… BARCELONA!

Piteșteanul Andrei Ungureanu are 22 de ani și este model la Xcentric Models. A absolvit Facultatea de Finanţe-Bănci a Universităţii Piteşti, iar acum studiază masterul cu specializarea Economie şi Finanţe Europene.

Citiți și: Piteștiul este BLOCAT! Ce a provocat HAOS în trafic!

Este o persoană punctuală, ambiţioasă și care niciodată nu renunţă la obiectivele pe care şi le propune până când nu le realizează.

Pasiunea pentru modelling și-a descoperit-o în… Barcelona

Citiți și: A început ploaia în Pitești, au început și accidentele

Când ţi-ai descoperit pasiunea pentru modelling?

Pasiunea pentru modelling mi-am descoperit-o într-o călătorie din vara anului 2010, atunci când am asistat la o prezentare de modă în Barcelona (n.r. – Spania). Cel mai mult m-au impresionat atitudinea manechinilor şi dezinvoltura cu care defilau pe podium.

Cum ai ajuns să lucrezi la Xcentric Models?

La Xcentric am ajuns să lucrez datorită domnului Valentin Ioniţă, cel care a înfiinţat această agenţie. Dumnealui avea nevoie de modele masculine, aşa că m-am hotărât să-mi încerc norocul şi se pare că am avut destul!

Ştiu că ai participat la numeroase prezentări. Care este cel mai important designer pentru care ai prezentat?

-Nu pot spune că am ajuns la performanţa de a prezenta pentru designeri renumiţi, însă am prezentat de câteva ori pentru Euromall, Carrefour şi o dată pentru designerul Daniel Dobre.

Vrea să își deschidă o afacere în transporturi

Ce părere au părinţii tăi despre meseria pe care o practici? Și-ar fi dorit să faci altceva?

-La vârsta pe care o am, părinţii doar îmi spun dacă alegerea mea este una corectă sau nu, însă tot ceea ce decid eu este esenţial.

Cum decurge o zi obişnuită din viaţa ta?

-Timpul mi-l petrec alături de iubită şi de căţelul pe care l-am primit cadou de ziua mea chiar de la ea. Ieşim des prin parcuri sau vizităm diferite oraşe. De asemenea, îmi place să mă menţin în formă şi merg de 3 ori pe săptămână la sala de forţă.

Care sunt planurile tale?

-Pentru mine modellingul a reprezentat doar un punct de plecare în dezvoltarea  comportamentului şi a interacţiunii cu alţi oameni din acest mediu. Odată cu terminarea masterului îmi doresc să prindă contur afacerea în domeniul transportului pe care o voi începe. După ce voi fi sigur de această afacere şi de un venit stabil, vreau să-mi întemeiez o familie alături de iubita mea.

Ce recomandare le-ai face celor care îşi doresc o carieră în acest domeniu?

-Să nu se dea bătuţi niciodată și mereu să încerce să facă lucrurile mai bine ca data precedentă!

Eurial 555 x222
New Profesional Consult 570×90