930 x122 grota rece

andrei ungureanu

ȘI-A DESCOPERIT PASIUNEA PENTRU MODELLING ÎN… BARCELONA!

Piteșteanul Andrei Ungureanu are 22 de ani și este model la Xcentric Models. A absolvit Facultatea de Finanţe-Bănci a Universităţii Piteşti, iar acum studiază masterul cu specializarea Economie şi Finanţe Europene.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Este o persoană punctuală, ambiţioasă și care niciodată nu renunţă la obiectivele pe care şi le propune până când nu le realizează.

Pasiunea pentru modelling și-a descoperit-o în… Barcelona

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Când ţi-ai descoperit pasiunea pentru modelling?

Pasiunea pentru modelling mi-am descoperit-o într-o călătorie din vara anului 2010, atunci când am asistat la o prezentare de modă în Barcelona (n.r. – Spania). Cel mai mult m-au impresionat atitudinea manechinilor şi dezinvoltura cu care defilau pe podium.

Cum ai ajuns să lucrezi la Xcentric Models?

La Xcentric am ajuns să lucrez datorită domnului Valentin Ioniţă, cel care a înfiinţat această agenţie. Dumnealui avea nevoie de modele masculine, aşa că m-am hotărât să-mi încerc norocul şi se pare că am avut destul!

Ştiu că ai participat la numeroase prezentări. Care este cel mai important designer pentru care ai prezentat?

-Nu pot spune că am ajuns la performanţa de a prezenta pentru designeri renumiţi, însă am prezentat de câteva ori pentru Euromall, Carrefour şi o dată pentru designerul Daniel Dobre.

Vrea să își deschidă o afacere în transporturi

Ce părere au părinţii tăi despre meseria pe care o practici? Și-ar fi dorit să faci altceva?

-La vârsta pe care o am, părinţii doar îmi spun dacă alegerea mea este una corectă sau nu, însă tot ceea ce decid eu este esenţial.

Cum decurge o zi obişnuită din viaţa ta?

-Timpul mi-l petrec alături de iubită şi de căţelul pe care l-am primit cadou de ziua mea chiar de la ea. Ieşim des prin parcuri sau vizităm diferite oraşe. De asemenea, îmi place să mă menţin în formă şi merg de 3 ori pe săptămână la sala de forţă.

Care sunt planurile tale?

-Pentru mine modellingul a reprezentat doar un punct de plecare în dezvoltarea  comportamentului şi a interacţiunii cu alţi oameni din acest mediu. Odată cu terminarea masterului îmi doresc să prindă contur afacerea în domeniul transportului pe care o voi începe. După ce voi fi sigur de această afacere şi de un venit stabil, vreau să-mi întemeiez o familie alături de iubita mea.

Ce recomandare le-ai face celor care îşi doresc o carieră în acest domeniu?

-Să nu se dea bătuţi niciodată și mereu să încerce să facă lucrurile mai bine ca data precedentă!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90