930 x122 grota rece

andrada badea

ÎI PLACE SĂ CÂNTE, DAR VA OPTA PENTRU MEDICINĂ LEGALĂ! ÎNVAȚĂ LA „ZINCA GOLESCU”!

Andrada Badea are 16 ani şi este elevă la Colegiul Național „Zinca Golescu” din Piteşti. Ea are o mare pasiune pentru muzică. ,,În clasa a V-a am cântat pentru prima dată pe o scenă. Nu credeam că este ceva special, până când doamna profesoară de muzică m-a pus să particip la mai multe concursuri. Acolo primeam mereu felicitări. Îmi aduc aminte momentul în care am ridicat pentru prima oară o sală întreagă în picioare! Este un sentiment minunat, te face să te simţi complet, ca şi cum toate persoanele din sală sunt acolo pentru a te auzi pe tine’’, spune Andrada pentru ePitești. Nu este, însă, convinsă că va face o carieră din muzică. Mai degrabă ar putea opta în viitor pentru… medicină legală.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

De ce nu ai mers la un liceu la care să studiezi muzica?

-Prefer să îmi fac mai întâi o carieră, îmi doresc să urmez medicina. Este dificil să ai o carieră în muzică, cere mult timp, o anumită investiţie şi nesiguranţă. Muzica va fi mereu modul de a mă linişti, de a mă concentra. Va fi remediul pentru fiecare problemă.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Ai lăsat muzica pe locul II?

-Nu, am urmat cursuri de canto timp de 6 luni la Palatul Copiilor, dar apoi am avut probleme personale şi nu am mai putut merge. Aş vrea, însă, să studiez din nou, să îmi perfecționez vocea, dar momentan nu am nicio oportunitate.

La ce te referi când spui că nu ai nicio oportunitate?

Sincer, nu am timp şi este prea târziu să mă mai înscriu acum. O să mă înscriu la toamnă. Nu m-am referit la partea financiară, părinţii mei sunt dispuși la orice sacrificiu pentru a mă face pe mine fericită.

Care este cel mai important premiu pe care l-ai câştigat până acum?

-Am câștigat locul 3 la un concurs din Curtea de Argeș. Niciodată, însă, nu am cântat pentru a câştiga vreun premiu. Întotdeauna a contat modul în care m-am simţit. Pe scenă poţi fi absolut oricine vrei, poţi să fii sensibil, vesel… Îmi place ca atunci când interpretez o piesă să privesc oamenii în ochi, să văd cum se regăsesc în melodia pe care am ales-o. Cel mai important lucru pentru un artist este să îi facă pe spectatori să se regăsească în povestea unui cântec.

O să continui cu muzica?

-Deocamdată vreau să dau Cambridge-ul, este prioritar pentru mine. Mai departe nu m-am gândit foarte serios, însă tind să optez pentru medicina legala. Dar nu este nimic sigur, mai am timp să fac alegerea potrivită. După cum spuneam, din toamnă o să iau din nou cursuri de canto, deci o să continui şi cu muzica. (Foto: Facebook Andrada Badea)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3