New Profesional Consult 930 x 122

loredana

LOREDANA: „SOȚUL MEU E NĂSCUT LÂNGĂ PITEȘTI ȘI AVEM MULȚI PRIETENI ACOLO”

Loredana se află în plin turneu „Magic”. Început pe 10 martie în Constanța, turneul include și Piteștiul. Pe 31 martie, de la ora 19:30, piteștenii vor avea ocazia să vadă la Casa de Cultură a Sindicatelor un spectacol de zile mari. Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro și bilet.ro. În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţul de 100 de lei (categoria I) şi 80 de lei (categoria a II-a). Ca partener media al evenimentului, ePitești a realizat un interviu cu Loredana, interviu din care acum o săptămână am publicat prima parte. Vă invităm ca azi să citiți a doua și ultima parte a interviului, în care Loredana vorbește despre ceea ce o leagă de Pitești, despre relația cu fiica ei și proiectele sale.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

„Soțul meu e născut lângă Pitești și avem mulți prieteni acolo”

Ce te leagă de Piteşti, exceptând, desigur, fanii tăi de aici, şi ce ştii despre oraşul nostru?

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

-Soțul meu! E născut lângă Pitești și avem mulți prieteni acolo. Sunt sigură că vor veni la concert și că după aceea ne va aștepta o seară lungă de povești și depănat amintiri.

Unde ai întâlnit cea mai mare „isterie” din partea publicului, în sensul frumos al cuvântului?

-„Isterie” era înainte. Foarte multă. Acum oamenii au acces mult mai ușor la orice și, de cele mai multe ori, gratis. Atunci nu era așa. La 16-17 ani umpleam Sala Polivalentă de 3 ori pe zi! Vă dați seama ce cerere era? Azi oamenii au de unde alege. Totuși, încă vin la concert și plătesc bilet ca să își vadă artistul preferat. Aceasta este „isteria” zilelor noastre.

Care a fost cel mai surprinzător mesaj primit din partea unui fan?

-Când am fost cerută pentru prima oara de soție! N-am știut cum să reacționez. Eram un copil.

Cum caracterizezi evoluţia din ultimii 10 ani a muzicii românești?

-Imprevizibilă! Pentru că zilnic apar trupe și artiști noi, pentru că toți încearcă să se mențină în top și să iasă în față și pentru că niciunul nu știe cum să reușească asta.

„Îmi place să fac sport și să fiu atentă la ce mănânc”

Care este secretul frumuseții tale?

-Nu este un secret! Îmi place să fac sport și să fiu atentă la ce mănânc. De asemenea, încerc să valorific la maxim fiecare secundă de timp liber pe care o am.

Pe scenă debordezi de energie. Cum ești în viaţa de familie?

-Altfel! Mai liniștită, mai ponderată. Pe scenă e altceva. Pe scenă amestecul de emoții și de adrenalină și reacția publicului îmi dau energie. Simt că aș putea cânta ore întregi. Acasă, însă, mă liniștesc. Citesc, ascult muzică și mă uit la filme.

Ce îți place cel mai mult să faci împreună cu Elena, fiica ta?

-Mai nou mergem la sport împreună. Este vârsta la care vorbim foarte mult și, deși sunt destul de des plecată, când poate vine cu mine la concerte sau la repetiții.

Ești artistul român care nu va conteni să surprindă publicul. Dă-ne câteva indicii despre proiectele tale viitoare.

-De 2 ani, de când am făcut primul concert la Sala Palatului după mult timp, am încercat să îmi cunosc publicul. Dacă el nu mă poate asculta la radio, atunci trebuie să mă duc eu către el. În 2012 am făcut un concert care a fost sold out cu două săptămâni înainte. A urmat, în primăvara lui 2013, un turneu național de 10 orașe. În toamna lui 2013 am făcut două concerte în București, iar acum, pe lânga turneul de 16 orașe din țară, vom merge și în Chișinău, Roma, Milano, Londra, Marid, Barcelona și Paris. Iar la toamnă din nou la Sala Palatului! Pe lângă asta, vorbim, desigur, de muzică nouă, de un album surpriză pentru sfârșitul anului, de „Vocea Romaniei”, dar, cel mai important, și de școala de muzică de care mă ocup intens de la începutul anului. (Foto: cinemagia.ro)

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90