Donaris 930 x 122

marius catalin mihalcea

PORTRETELE SUNT MAREA LUI PASIUNE

Marius Cătălin Mihalcea este un tânăr pasionat de desen. Piteşteanul, în vârstă de 20 de ani, și-a descoperit talentul încă de la o vârstă fragedă. Cel mai mult îi place să deseneze portrete, dar realizează și peisaje.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Când ai descoperit că ai acest talent?

-Încă de mic aveam pasiunea aceasta pentru desen. Îmi amintesc şi acum că, de fiecare dată când cunoşteam persoane noi sau când ieşeam în natură, redam pe o coală de hârtie tot ceea ce vedeam.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Ce sentiment ai când desenezi?

-Simt că ating perfecţiunea prin această artă! Orice artist simte astfel, deoarece, în realitate, perfecţiunea nu poate fi atinsă de nimeni.

Pe ce te axezi mai mult, pe portrete sau pe peisaje?

-Cel mai mult îmi place sa realizez portrete, însă nu ezit să desenez şi peisaje. Toate liniile, punctele, schiţele au o semnificaţie aparte pentru mine. Eu văd întotdeauna dincolo de realitatea lucrurilor.

Care a fost primul portret făcut de tine?

-Mai întâi mi-am făcut un autoportret după o poză mai veche. Apoi au urmat, desigur, portretele membrilor familiei, precum şi cele ale prietenilor.

Ce-ți doreşti să faci cu acest talent pe viitor?

-Vreau să fac o carieră din asta. M-ar ajuta în viitor pentru că o fac din placere, prin asta mă simt împlinit.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90