930×122 CAPRA 5

loredana

ÎNCEPE TURNEUL MAGIC! INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE CU LOREDANA!

Astăzi debutează turneul național „Magic” pe care Loredana îl va susține în 15 dintre cele mai importante orașe ale țării, printre care și Piteștiul. Primul spectacol va avea loc în această seară în Constanța. Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro și bilet.ro. În funcţie de categorie, biletele se pot achiziţiona la preţul de 100 de lei (categoria I) şi 80 de lei (categoria a II-a). În avanpremiera turneului și a concertului care se va desfășura în Pitești pe 31 martie, cu începere de la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Loredana a acordat un interviu în exclusivitate pentru ePitești, partener media al acestui eveniment muzical de excepție. Astăzi vă propunem să citiți o primă parte a interviului.

Citiți și: Talent și pasiune la primul turneu de minivolei de la Bradu!

Concertul „Magic” pe care l-ai susținut în toamna anului trecut la Sala Palatului a fost declarat „cel mai tare concert al unui artist român”. Turneul național „Magic” reia spectacolul din București pe scenele din țară?

-Da, dar la nivelul la care acest lucru este posibil. Venim de la o sală de 4.000 de locuri la unele de 6-700. Scena este mai mică, infrastructura nu e aceeași și mai sunt și costurile legate de transport, cazare și diurnă pentru echipă. Dar am muncit mult ca acest lucru să nu se simtă și să facem un spectacol comparabil cu cel de la București. Sunt convinsă că am reușit!

Citiți și: CELEBRUL MUSICAL „MAMMA MIA!”, ÎN PITEȘTI

Câţi oameni se află în spatele acestui turneu? Cât timp ai muncit pentru ca totul să iasă ca la carte?

-În ultimele săptămâni repetăm zilnic. Și asta numai pentru că avem deja show-ul de la Sala Palatului proaspăt în minte, iar la el am lucrat mai bine de două luni. Avem o echipă completă, astfel ca totul să iasă perfect: trupa Agurida, apoi staff-ul meu, format din stiliști (make-up, hair și costume), manager, producător și până la tehnicieni, cei 9 oameni care se ocupă de sunet, video și de lumini și invitații speciali.

Care dintre piesele tale a avut cea mai mare priză la public?

-E clar că „Apa” a fost foarte bine primită și chiar m-am bucurat că a fost acceptată și de posturile de radio comerciale. Dar pentru mine toate piesele pe care îmi pun vocea sunt speciale! Sunt ale mele, le simt și țin la ele. Le iubesc. Sunt perfecționistă și dacă decid să ies cu o piesă înseamnă că eu cred în ea. „Nu știu cine ești” este o piesă deosebită, melodioasă, așa cum mi-ar plăcea mie să aud mai mult la radio, iar „Lumea ta” e o melodie atât de pozitivă încât am iubit-o de prima dată când am auzit-o. Vor veni și altele, așa că țineți aproape!

Ce segment de vârstă iubeşte cel mai mult piesele tale?

-Nu cred că în ceea ce mă privește pot alege un segment. La concerte mă bucur că oamenii îmi spun că au crescut cu muzica mea și că își aduc copiii să mă cunoască. Văd copii alergând prin sală și cântând sau minunându-se că sunt chiar eu. Este o senzație extraordinară! De la copii vine cel mai direct feedback și mă bucur când îi văd în sala de concert. Pentru ei chiar am decis să fac o școală de muzică. În curând va fi gata. Vreau să-i ajut să aibă acces la ajutorul de care eu nu am avut parte. Sunt sigură că există foarte mulți copii talentați care nu au șansa mea și vreau să îi sprijin. Trebuie doar să își dorească să facă muzică. (Foto: enational.ro) 

(VA URMA)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3