NOR CURIER 930X122

loredana

NU RATA! LOREDANA, CONCERT SENZAȚIONAL ÎN PITEȘTI

Loredana va concerta în Pitești, în cadrul turneului național “Ador”, turneu dedicat împlinirii a 30 de ani de la lansarea albumului “Bună seara, iubite!”. Concertul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, vineri, 23 martie 2018, de la ora 19:30.

Citiți și: CELEBRUL MUSICAL „MAMMA MIA!”, ÎN PITEȘTI

Prețurile biletelor de intrare sunt următoarele: 150 de lei pentru un loc în prima parte a sălii, 100 de lei pentru un loc în a doua parte a sălii și 80 de lei pentru un loc în a treia parte a sălii. Biletele vor putea fi procurate și de la agenția de bilete a Casei Sindicatelor.

“Ador” este cel mai spectaculos și mai emoționant dintre show-urile de până acum ale Loredanei. Show-ul cuprinde și reinterpretări moderne ale unor hituri din anii 80 și momente dedicate memoriei unor artiști ca Adrian Enescu sau Marina Scupra.

Citiți și: UN JURAT DE LA „VOCEA ROMÂNIEI”, LA MUZEUL GOLEŞTI

Potrivit organizatorilor, “Ador” este una dintre cele mai mari desfășurări de forțe din producția de spectacole din România.

Piteștiul se numără printre cele 12 orașe incluse în turneu.

“Ador este un spectacol foarte personal și emoționant pentru mine și sunt bucuroasă că, împreună cu Agurida, putem să-l dăruim și spectatorilor din țară (…). Publicul din aceste orașe m-a ajutat enorm când eram la începutul carierei și e o mare bucurie să mă întorc să le dăruiesc din muzica mea.”, spune Loredana.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3