SMART KIDS 930X122

loredana

EXCLUSIV! LOREDANA VA CONCERTA IAR ÎN PITEȘTI

A fost “Dragoste”, a fost “Magic”, iar 2015 va genera “Reveria”! Loredana pornește, pentru al treilea an consecutiv, într-un mega turneu național. Piteștiul va găzdui primul show dintre cele 16 programate să aibă loc în 14 orașe din țară, plus Chișinău.

Citiți și: Pitești: Alocare de forțe impresionante pentru o cutie suspectă lângă Cornul Vânătorului

“Pornim din nou în turneu! Al treilea turneu consecutiv pentru toți fanii mei din toată țara! Reveria va călători prin toată România și la Chișinău începând din 23 februarie și până pe 15 martie. Voi fi alături de banda mea, Agurida, de dansatori și invitați speciali în cea mai tare producție artistică a anului-Reveria. Un spectacol unic și irepetabil! De-abia aștept să ne întâlnim! Voi veni la voi acasă, așa că rezervați-vă locul din timp!”, anunță Loredana.

Show-ul “Reveria”, pe care Loredana l-a susținut pe 25 octombrie și, la cererea publicului, pe 26 octombrie, la Sala Palatului, a uimit din nou fanii si presa de specialitate: „Loredana este la ora actuală, probabil, cea mai bună artistă din România”; “E ceea ce americanii numesc one woman show, o artistă complexă şi completă, capabilă să se muleze pe diferite stiluri şi să-şi surprindă necontenit publicul (…) A fost un spectacol grandios, care a avut toate elementele unui adevărat musical în mai multe acte.”; “Show-ul lui Lori a fost magnific, intens, strălucitor (…) Jos pălăria, Lori din Onești, ai putea să le dai lecții de teoria spectacolului artiștilor din România!”, sunt câteva dintre remarcile din cronicile spectacolului “Reveria”.

Citiți și: Primăria Pitești pregătește proiecte pentru creșe, blocuri, parcuri și locuințe pentru tineri

Loredana le oferă și în acest an românilor care nu au ajuns la Sala Palatului un show de talie internațională, o producție magnifică, unică în țara noastră. Abandonează-te celui mai frumos vis și trăiește “Reveria”! În Pitești show-ul Loredana va avea loc luni, 23 februarie, de la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro și blt.ro. Prețul unui bilet, în funcție de categorie, este de 100 de lei (la categoria VIP), de 80 de lei (la categoria I) și de 60 de lei (la categoria a II-a).

Calendarul turneului Loredana-„Reveria”:

Luni, 23 februarie – Pitești, Casa de Cultură a Sindicatelor

Marți, 24 februarie – Craiova, Teatrul Național „Marin Sorescu”

Miercuri, 25 februarie – Deva, Centrul Cultural „Drăgan Muntean”

Joi, 26 februarie – Timișoara, Filarmonica „Banatul”

Sâmbătă, 28 februarie – Arad, Teatrul Clasic „Ioan Slavici”

Duminică, 1 martie – Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenților

Luni, 2 martie – Suceava, Casa de Cultură a Sindicatelor

Marți, 3 martie – Botoșani, Casa de Cultură a Sindicatelor

Joi, 5 martie – Bacău, Teatrul de Vară „Radu Beligan”

Vineri, 6 martie – Iași, Casa de Cultură a Studenților

Sâmbătă, 7 martie – Iași, Casa de Cultură a Studenților

Duminică, 8 martie – Chișinău, Palatul Național

Marți, 10 martie – Brașov, Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu”

Miercuri, 11 martie – Ploiești, Casa de Cultură a Sindicatelor

Sâmbătă, 14 martie – Galați, Casa de Cultură a Sindicatelor

Duminică, 15 martie – Constanța, Casa de Cultură a Sindicatelor.

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3