SMART KIDS 930X122

abba

CELEBRUL MUSICAL „MAMMA MIA!”, ÎN PITEȘTI

Piteștiul se numără printre orașele incluse în turneul național „Mamma mia!” Celebrul musical cu piese de colecție ale legendarei trupe ABBA va putea fi vizionat și ascultat în Pitești pe 1 noiembrie 2019, de la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Citiți și: NU RATA! LOREDANA, CONCERT SENZAȚIONAL ÎN PITEȘTI

Loredana, Cornel Ilie, Ecaterina Ladin, Ioana Sihota, Adrian Nor, Ernest Fazekas, Bianca Purcărea și Silviu Mircescu sunt câțiva dintre protagoniștii care vor da viață unor personaje complexe și care vor dansa și vor cânta hituri ca „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” și „The winner takes it all”.

Cu o energie debordantă, peste 70 de artiști și dansatori îi vor oferi publicului piteștean experiența unui spectacol total, transpus într-o poveste fascinantă despre dragoste și familie, plină de amuzament. Pusă în scenă de regizorul Răzvan Ioan Dincă, producția este una spectaculoasă, cu momente coregrafice speciale, cu decoruri impresionante și nu mai puțin de 200 de costume pentru cele 17 numere scenografice.

Citiți și: UN JURAT DE LA „VOCEA ROMÂNIEI”, LA MUZEUL GOLEŞTI

Biletele pentru reprezentația programată pe 1 noiembrie 2019 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești pot fi cumpărate în format electronic de pe Iabilet.ro, din magazinele Flanco, Diverta și Cărturești și de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor. Prețul unui bilet, în funcție de poziționarea în sală, este cuprins între 80 și 240 de lei, informează organizatorii.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3