930×122 CAPRA 5

artistul anului

LOREDANA, DESEMNATĂ ARTISTUL ANULUI! PE 31 MARTIE VA CONCERTA ÎN PITEȘTI!

Loredana a fost desemnată duminică „Artistul anului 2013”. Distincția i-a fost acordată la cea de a XII-a ediție a Premiilor Radio România. De asemenea, alături de Cornel Ilie, Loredana a câștigat și „Premiul pentru cel mai bun duet”, cu melodia „Nu ştiu cine eşti”. Amintim că artista va concerta pe 31 martie, cu începere de la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești.

Citiți și: CELEBRUL MUSICAL „MAMMA MIA!”, ÎN PITEȘTI

Noi standarde în showbiz-ul românesc

Loredana a stabilit noi standarde în showbiz-ul românesc după ce în toamna anului trecut, la Sala Palatului din Capitală, a susținut concertele „Magic”, producții de talie internațională care au fost decretate „cele mai bune ale unui artist român”. În această lună Loredana a început turneul național „Magic”, probabil cel mai complex turneu al unui artist român. Super show-ul „Magic” este o producție de talie internațională, așa cum niciun artist român nu a mai prezentat până acum în sălile din țară. Fără niciun dubiu, Loredana este Diva absolută a României. Artista strălucește și fascinează publicul pe parcursul unui show cu adevărat magic, care își lasă puternic amprenta asupra spectatorilor.

Citiți și: MAGIC TRIVALE LA TÂRGUL DE NUNȚI DIN PITEȘTI

Primele concerte din Turneul „Magic” au impresionat puternic publicul. Presa locală a titrat: „Loredana a șocat publicul la concertul din Ploiești”; „Show incendiar la malul mării”; „Prin fiecare por Loredana respiră muzică, veselie, dragoste pentru ceea ce face, respect pentru public şi asta s-a văzut şi la Suceava”; „Loredana i-a cucerit pe botoşăneni”. Spectatorii au bisat minute în șir, aplaudând-o în picioare pe Loredana pentru seara magică pe care le-a oferit-o. Show-ul de două ore reprezintă o incursiune în cariera muzicală a unei artiste care acoperă toate genurile muzicale. Fiecare piesă din concert are propria poveste, coregrafie, impresionante efecte tehnice, numere de magie, costume diverse, dar, mai ales, o prestație live ireproșabilă.

Nu ratați concertul Loredanei!

Nu ratați întâlnirea cu Loredana, super starul României, într-un spectacol care a schimbat definitiv showbiz-ul românesc! Iată programul concertelor rămase din turneul „Magic”:

25 martie – Oneşti, Casa de Cultură a Sindicatelor

26 martie – Bacău, Teatrul de Vară “Radu Beligan”

27 martie – Braşov, Sala Sporturilor “D.P.Colibași”

31 martie – Piteşti, Casa de Cultură a Sindicatelor

1 aprilie – Târgu-Mureş, Palatul Culturii

2 aprilie – Cluj-Napoca, Casa de Cultură a Studenţilor

3 aprilie – Oradea, Teatrul “Regina Maria”

5 aprilie – Timişoara, Filarmonica “Banatul”

6 aprilie – Deva.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro și bilet.ro.

Detalii și fotografii din concertele Loredanei puteți găsi accesând pagina https://www.facebook.com/lori.groza?fref=ts, iar filmul primei săptămâni din turneu îl puteți viziona aici https://www.youtube.com/watch?v=38JHYNtzCgE. De asemenea, puteţi urmări videoclipul piesei Carla’s Dreams feat. Loredana – “Lumea ta” pe http://www.youtube.com/watch?v=d6O414DmOkU și http://www.youtube.com/watch?v=vPVv7o9-ddE.

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3