New Profesional Consult 930 x 122

câștigători

INVITAȚIILE AU AJUNS LA CÂȘTIGĂTORI! MÂINE LOREDANA FACE SHOW ÎN PITEȘTI

Mâine, 23 februarie, de la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești Loredana va susține primul său concert din turneul național Reveria.

Citiți și: Distracția poate să înceapă! Și al doilea câștigător a intrat în posesia biletelor la festival

Printre spectatori se vor număra şi câştigătorii celor patru invitaţii duble oferite de epitesti.ro, alături de vandbilete.ro, însoțiți fiecare de câte un membru al familiei sau de câte un prieten: Florentina Deaconescu, Robert Olteanu, Nicoleta Ungureanu Neacşu şi Mirela Vlădescu.

Câștigătorii concursului nostru au intrat în posesia invitațiilor.

Citiți și: Argeș: Trei posturi de magistrat, scoase la concurs

„De obicei nu câștig la astfel de concursuri. Cu atât mai plăcută a fost surpriza. Este primul concert al Loredanei pe care îl voi urmări live. Sunt foarte curioasă şi convinsă că ne vom distra. Loredana este o artistă care debordează de energie şi care dă din energia ei și publicului. De-abia aşteptăm să mergem la concert!”, ne-a spus Nicoleta Ungureanu Neacşu, unul dintre cei patru câștigători.

Considerată atât de presa de specialitate, cât și de public cea mai bună artistă din România, Loredana va concerta în 14 orașe de pe întreg cuprinsul țării. Piteștiul va deschide turneul, luni, 23 februarie, de la ora 19:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

După ce în toamna anului trecut a uimit publicul, pentru al treilea an consecutiv, cu o producție orginală și complexă, Loredana va duce Reveria acasă la toți fanii care nu au ajuns la Sala Palatului. Românii vor avea parte de un show de talie internațională, o producție unică în țara noastră. Loredana, banda Agurida, dansatorii și invitații surpriză îi vor purta pe cei prezenți într-o lume mirifică.

„Cu Reveria vreau să vă dăruiesc emoții intense, să trăim împreună un vis pe care să nu-l uităm niciodată! Vă aștept ca și când… numai visul nostru ar mai fi pe pământ!”, le transmite Loredana fanilor ei din Pitești.

Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol și online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro/ro și www.blt.ro. Prețul unui bilet, în funcție de categorie, este de 100 de lei la categoria VIP, de 80 de lei la categoria I și de 60 de lei la categoria a II-a.

Supernova-BTS-RO-External-banner-555x222px

Comentarii

SMART KIDS 570×90