New Profesional Consult 930 x 122

loredana

LOREDANA, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN PITEȘTI

Loredana, concert extraordinar în Pitești. Loredana va începe pe 1 martie 2017 turneul național “Sentimente”, care va cuprinde concerte în mai multe orașe din România. Artista va concerta pe 3 martie în Pitești, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Turneul se va desfășura potrivit calendarului de mai jos. Toate concertele vor începe la ora 19:30.

Citiți și: Pitești: Alocare de forțe impresionante pentru o cutie suspectă lângă Cornul Vânătorului

1 martie – Craiova – Sala Polivalentă

2 martie – Râmnicu Vâlcea – Sala Sporturilor “Traian”

Citiți și: Primăria Pitești pregătește proiecte pentru creșe, blocuri, parcuri și locuințe pentru tineri

3 martie – Pitești – Casa de Cultură a Sindicatelor

6 martie – Brașov – Teatrul “Sică Alexandrescu”

7 martie – Iași – Teatrul Național “Vasile Alecsandri”

8 martie – Bacău – Teatrul de Vară “Radu Beligan”

13 martie – Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor

14 martie – Galați – Casa de Cultură a Sindicatelor

15 martie – Buzău – Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”

16 martie – Ploiești – Casa de Cultură a Sindicatelor.

În noiembrie anul trecut Loredana a susținut, pentru al cincilea an consecutiv, un concert grandios la Sala Palatului din Capitală. Show-ul ”Sentimente” a fost asemenea unei uși deschise direct în sufletul artistei. Spectatorii au călătorit prin viața și activitatea Loredanei, trecând de la speranța și inocența copilăriei până la recunoștința dragostei. Loredana a uimit, ca de fiecare dată, audiența cu un show complex, un spectacol multisenzorial.

Loredana, artista care a revoluționat arta spectacolului în România, va aduce o primăvară de ”Sentimente”, adaptând producția de la Sala Palatului pentru toți cei care nu au putut ajunge în București. Cu o carieră de 30 de ani în care s-a reinventat și a inovat continuu, așa cum nu a mai făcut-o vreodată un alt artist român, Loredana este un icon al industriei muzicale.

Biletele pentru concertul ”Sentimente” pe care Loredana îl va susține în Pitești se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor și online, pe eventim.ro și bilete.ro. În functie de categorie, prețul unui bilet este de: 100 de lei – categoria VIP, 80 de lei – categoria I și 60 de lei – categoria a II-a.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570×90 MAIA