EcoMoto 930×122

bianca ionescu

FRUMOASĂ ȘI DELICATĂ! E DEBUTANTĂ ÎN LUMEA MODEI!

Are 18 ani și studiază la liceul ,,Ion Mihalache’’ din orașul Topoloveni. Cu ani în urmă Bianca Ionescu a început să urmărească prezentările de modă difuzate de televiziuni și să citească reviste de specialitate. Însă abia acum două luni şi-a luat inima în dinţi şi s-a înscris la cursuri de modelling. ,,Încă de mică eram atrasă de prezentările şi revistele de modă şi abia aşteptam să mă fac mare pentru a putea încălţa pantofii cu toc ai mamei. Într-o duminică am hotărât să îmi încerc norocul la o cunoscută agenţie din Piteşti, despre care auzisem multe lucruri bune”, ne spune Bianca.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

Cum ai fost primită de echipa de la agenția de modelling?

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

-Am fost plăcut surprinsă atunci când am descoperit o mulţime de oameni amabili şi răbdători. Sunt oameni care formează o adevărată echipă, echipă în care m-au inclus fără să stea prea mult pe gânduri. Am foarte multe de învăţat de la fiecare în parte.

Ai participat la vreo prezentare până acum?

-Prima mea prezentare a avut loc la petrecerea de 8 martie organizată în incinta unui cunoscut hotel din Pitești. Trebuie să recunosc că emoţiile au fost pe măsura evenimentului!

Te-ai pregătit intens pentru această prezentare?

-Ţinând cont de faptul că abia fusesem acceptată în agenţie, pot spune că nu. Pentru a mă descurca bine am încercat să „fur” câte ceva de la modelele cu experienţă şi am ascultat cu atenţie sfaturile coordonatoarei mele. Bineînţeles că am repetat şi acasă în nenumărate rânduri.

Cum crezi că îți va schimba viața apartenența la o agenție de modelling?

Din fericire nu am probleme cu greutatea, din contră, pot spune că au fost perioade când încercam să acumulez câteva kilograme în plus. Dar odată cu înscrierea la agenţia de modelling mi-am propus să fac mai mult sport şi să am mai multă grijă de corpul meu.

Intenţionezi să faci o meserie din modelling?

Nu, cel puţin în acest moment modellingul este doar un hobby. Intenţionez să urmez o facultate de limbi străine. (Foto: Facebook Bianca Ionescu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90