930×122 CAPRA 5

diana zamfir

REGINA PITEȘTIULUI 2011: „NU E DIFICIL SĂ FII IUBITĂ DE FOTBALIST!”

Diana Zamfir, Regina Piteştiului 2011, este iubita fotbalistului George Zaharia. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Iată ce ne spune Diana, care este și câştigătoare a Festivalului Royal Models 2012 și care a participat și la show-ul tv Next Top Model, despre relaţia sa de iubire cu fotbalistul de la CS Mioveni.

Citiți și: ARGEȘEANCĂ, ȘEDINȚĂ FOTO LA MINUS 10 GRADE

Cum l-ai cunoscut pe iubitul tau?

Citiți și: MODELLING ȘI BUNE MANIERE – SERBARE DE SFÂRȘIT DE CURS

-Piteştiul nu este un oraş foarte mare, iar eu şi George aveam şi prieteni comuni. Ne-am cunoscut prin intermediul unei prietene comune.

Este dificil să fii iubită de fotbalist?

-Nu este dificil! Pe mine George mă adoră, iar timpul liber care îi rămâne după antrenamentele sportive mi-l acordă în totalitate.

Cum a reuşit să te cucerească?

-Nu sunt o femeie complicată. M-a cucerit prin felul lui de a fi şi prin surprizele frumoase pe care ştie să mi le facă de fiecare dată când apare câte o ocazie specială.

V-aţi facut un plan serios de viitor în cuplu?

– Deocamdată nu am facut planuri pentru viitorul îndepărtat. Ne iubim şi lăsăm lucrurile să decurgă de la sine.

Ai avut parte de vreun incident cu vreo fană de-a lui?

-Nu am avut niciun episod neplăcut. Avem o relaţie frumoasă, care se bazează cel mai mult pe încredere.

Ce vacanţe romantice aţi petrecut împreună?

-Am mers într-o vacanţă de două săptămâni în Anglia. Pentru mine au fost cele mai frumoase zile! Pentru vacanţa din acest an nu am decis încă destinaţia, dar cu siguranţă ne vom simţi foarte bine oriunde am merge.

Ce a însemnat pentru tine experienţa Next Top Model?

-Pentru mine participarea la Next Top Model, timp de 8 episoade, a fost un cumul de experienţă. Am învăţat ce înseamnă să faci artă în fotografie și să lucrezi cu o întreagă echipă de profesionişti. În acest show am facut modelling la standard european.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3