NOR CURIER 930X122

modelling

UN MODEL DE FATĂ!

Veronica Ioana Arsene este din comuna argeșeană Mărăcineni. Are aproape 15 ani și este model la agenţia Xcentric Models. Se descrie ca fiind o persoană comunicativă, ambiţioasă și sensibilă. Pe lângă modelling, Veronica desfăşoară o mulţime de alte activităţi. Într-un interviu pe care ni l-a acordat, frumoasa adolescentă vorbeşte despre pasiunile sale.

Citiți și: ARGEȘEANCĂ, ȘEDINȚĂ FOTO LA MINUS 10 GRADE

Cu ce te ocupi ?

-În primul rând, sunt elevă în clasa a VIII-a. Cânt la chitară de 5 ani şi la pian… după ureche. De 3 ani încoace joc handbal. De asemenea, desenez, de obicei duminica, și merg la agenție. Modellingul pentru mine este un hobby. Îmi place foarte mult şi îi mulţumesc Deei Codrea, coordonatoarea mea, pentru tot ceea ce m-a învăţat. Fotografia este o altă pasiune de-a mea. Nu pot trăi fără a face poze! Este o pasiune moștenită.

Citiți și: MODELLING ȘI BUNE MANIERE – SERBARE DE SFÂRȘIT DE CURS

Moștenită de la cine?

-De la bunicul meu. Fotografiază tot ce vede! Nu pot spune că este un fotograf renumit, dar are asta în sânge.

Cum reuşeşti să faci atât de multe lucruri?

-Îmi place foarte mult ceea ce fac. Pot spune că pasiunile mele sunt precum un drog: nu mă pot lăsa oricât de mult aş vrea şi oricât de obositor ar fi.

Te-ai gândit ca pe viitor să faci o meserie dintr-unul din aceste hobby-uri?

-Încă nu m-am gândit serios la acest lucru. Acum toată atenţia mea se îndreaptă către şcoală. Am foarte mult de învăţat şi vreau să trec cu bine de examen. După ce o să trec şi de această etapă din viaţa mea, mă voi gândi mai serios la ceea ce îmi doresc să fac.

Ce părere au colegii tăi despre tine? Sunt oarecum invidioşi pentru că reuşeşti să faci atât de multe lucruri?

-Ne înţelegem cu toţii foarte bine. Prin urmare nu cred că mă privesc cu invidie. Poate invidia există în suflet, dar nu se arată.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90