930×122 CAPRA 5

anda popescu

ANDA POPESCU: ELEGANȚĂ, RAFINAMENT, FRUMUSEȚE! VEZI GALERIE FOTO!

Anda Popescu are 18 ani și este elevă a Colegiului Economic „Maria Teiuleanu” din Pitești. Încă de pe vremea când era copil a cochetat cu moda. Pe atunci îşi petrecea ore bune citind reviste de specialitate. ,,Pasiunea pentru modelling mi-am descoperit-o de mică.  Îmi petreceam timpul privind posturile tv de modă şi citind reviste. Nu mă gândeam, însă, că voi merge vreodată la o agenţie sau că voi face ceva în acest domeniu’’, spune Anda pentru ePitești.

Citiți și: Primarul, furios: Atrag atenția, vom da amenzi! Sancțiuni și de 3.300 de lei!

În 2012 s-a înscris la o agenție de modelling

,,În vara anului 2012 m-am hotărât să mă înscriu la o agenţie. Însă nu am luat lucrurile prea în serios. Iniţial am vrut doar sa-mi încerc norocul, dar imediat cum am fost acceptată mi-am dat seama că trebuia să fiu acolo şi să duc lucrurile până la capăt. Până acum am prezentat pentru InPuff, pentru care am şi pozat, și pentru Innocenti Sposa şi am avut şi o mulţime de şedinţe foto, însă doar pentru fotografi din Piteşti’’, precizează Anda Popescu.

Citiți și: Pitești. Incendiu puternic lângă LIDL, zona CNCD! Pericol de explozie!

Pentru facultate va opta între Științe politice și ASE

,,Îmi place foarte mult să citesc, iar unul dintre autorii mei preferaţi este Mihail Drumeş. Cel mai rău îmi pare că nu pot dedica cititului atât timp cât îmi doresc. Niciodata nu am privit modellingul ca pe o meserie, este doar o pasiune . În prezent oscilez între două facultăţi, cea de Știinţe politice şi ASE. Nu ştiu ce voi alege până la urmă’’, adaugă frumoasa piteșteancă.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90