NOR CURIER 930X122

cinema trivale

PREMII PENTRU ÎNDRĂGOSTIȚI LA CINEMA TRIVALE

Cinema Trivale vă invită la avanpremiera filmului „Fifty Shades of Grey” (“Cincizeci de umbre ale lui Grey”). Filmul va rula miercuri, 11 februarie, și joi, 12 februarie, de la orele 18:20, 21 și 23.

Citiți și: Pitești. Fanii Găștii Zurli au motive de bucurie!

„Povestea filmului, inspirat din bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James, îi are ca protagoniști pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi de secrete întunecate.”, scrie cinemagia.ro.

Și pentru că este luna în care sărbătorim Valentine’s Day și Dragobetele, Cinema Trivale v-a pregătit o surpriză. Cumpără la Cinema Trivale meniul „El și ea” în perioada 12-28 februarie și poți câștiga premii speciale: Trilogia „Fifty Shades of Grey”, Volumul I din „Fifty Shades of Grey”, cadouri tematice (lumânări parfumate, accesorii, etc.), rochii pictate manual de la Miki Miau și bijuterii Splend’or.

Citiți și: Meniu mai sănătos la McDonald’s. Cartofii prăjiți înlocuiți cu legume

Cinema Trivale este situat în centrul Piteștiului, în Trivale Shopping Center, la etajul 3. Site: www.cinematrivale.ro. Facebook: https://www.facebook.com/cinematrivale?fref=ts.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90