930 x122 grota rece

centrul multifuncțional

UN NOU CINEMATOGRAF SE DESCHIDE ÎN PITEŞTI

Un nou cinematograf se deschide în Piteşti. Cinematograful din incinta Centrului Multifuncțional de pe strada Calea București va fi deschis, în sfârșit, publicului.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Deschiderea ar urma să aibă loc duminică, 20 mai 2018, cu ocazia Zilelor Piteștiului.

Cu această ocazie, în contextul Centenarului Marii Uniri, va fi prezentat un documentar despre centenarul filmului românesc. De asemenea, în prima zi de funcționare va rula şi un film artistic românesc, cu actori din film invitaţi pe scena cinematografului. Urmează ca filmul și actorii invitați să fie anunțați.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Amintim că, potrivit proiectului, noul cinematograf va fi 3D. Cinematograful va funcționa în aceeași sală de 400 de locuri în care, încă din toamna anului 2016, își susține concertele Filarmonica Pitești.

Inaugurarea cinematografului, care este al municipalității piteștene, a fost întârziată din cauza procedurilor necesare pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu. În această lună, autorizația a fost obținută.

Precizăm că ar urma să fie păstrat numele de „București” al vechiului cinematograf care zeci de ani a funcționat în același loc, până la transformarea clădirii în Centru Multifuncțional. Prețurile biletelor de intrare la filme urmează să fie stabilite.

În 2010, Primăria Pitești a preluat de la RADEF-RomâniaFilm cinematograful „București”. Clădirea a fost transformată în Centru Multifuncțional, inaugurat oficial pe 29 septembrie 2016 printr-un concert al Filarmonicii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90