930 x122 grota rece

bucuresti

UN NOU FILM ROMÂNESC: „LOVE BUS: 5 POVEȘTI DE DRAGOSTE DIN BUCUREȘTI”

,,Love Bus: Cinci poveşti de dragoste din Bucureşti’’, așa se cheamă noul film românesc a cărui lansare „la apă” în cinematografe este programată pentru vineri, 30 mai.

Citiți și: O tânără de 25 de ani versus 2 polițiști locali. Cine a câștigat

Este un film omnibus, alcătuit din cinci episoade separate, fiecare prezentând o poveste de dragoste care se petrece în câte un cartier al Bucureștiului.

Filmul a fost turnat în regim independent, cu proaspăt absolvenți ai Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “I. L. Caragiale” și reprezintă debutul lor colectiv pe marile ecrane. Din distribuţie fac parte Tania Popa, Victoria Răileanu, Andrei Seusean, Ada Galeş, Nicolas Teodorescu, Cătălin Jugravu, Andrei Ion, Alec Secăreanu, Carla Maria Teaha, Iulia Ciochină şi Bogdan Zamfir. Regizori sunt Roxana Andrei, Mihai Mincan, Constantin Radu Vasile, Andrei Georgescu și Florin Babei. (Sursă şi foto: cinemagia.ro)

Citiți și: Un fost președinte al României, internat de urgență!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3