SMART KIDS 930X122

centrul cultural mioveni

CONCERT ÎN MIOVENI. INTRAREA, LIBERĂ

Concert în Mioveni. Intrarea, liberă. Sub egida Centenarului, Primăria, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni, alături de Asociația ORDESSOS, în parteneriat cu Muzeul Județean Argeș, Centrul Cultural Județean și Universitatea de Stat din Pitești, vor organiza pe 26 martie 2018 o serie de manifestări cultural-artistice pentru a marca 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Astfel, începând de la ora 13, Centrul Cultural Mioveni va găzdui prima parte a acestor manifestări, constând în organizarea unui simpozion, în cadrul căruia reprezentanți ai Facultății de Istorie a Universității Pitești, studenți basarabeni și oficialități locale și județene vor vorbi despre însemnătatea actului unirii dintre România și Basarabia de la 27 martie 1918 și despre importanța și contribuția acestui act la realizarea Marii Uniri (click pe imagine pentru mărire):

Invitați speciali vor fi îndrăgiții artiști Paul Ananie, Gabriel Dumitru și Nicu Mâță.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

Pentru elevii din Mioveni organizatorii au pregătit și două concursuri de eseuri și desene tematice.

Manifestările vor continua de la ora 18 pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia, acolo unde va avea loc un concert folcloric aniversar, susținut de Doina Bascovului și Doina Cârcinovului.

Intrarea la spectacol va fi liberă, în limita locurilor existente în sală.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90