930 x122 grota rece

basm

ATENȚIE COPII, PĂRINȚI ȘI BUNICI! FESTIVAL DE POVESTE ȘI PARADĂ DE BASM ÎN PITEŞTI!

În perioada 12-14 septembrie în Piteşti se va desfăşura festivalul de teatru pentru copii „Aşchiuţă”, ediţia a V-a. Cu această ocazie, vineri, 12 septembrie, de la ora 11, va avea loc o paradă a costumelor de basm pe traseul Teatrul „Aşchiuţă”-Teatrul „Alexandru Davila”. Festivalul se va deschide oficial la ora 12, în sala mare a Teatrului „Davila” cu piesa „Pinocchio”, prezentată de Teatrul „Ţăndărică” din Bucureşti. În aceeaşi zi, de la ora 17, artiştii de la Teatrul „Gulliver” din Galaţi vor juca piesa „Păcală”, tot la „Davila”.

Citiți și: Un spectacol de excepție: „Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

Sâmbătă, 13 septembrie, cu începere de la ora 11, se va juca „Frumoasa din Pădurea Adormită”, la Teatrul „Aşchiuţă” şi în interpretarea artiştilor acestui teatru, iar de la ora 17 – spectacolul „Cei trei purceluşi” (Teatrul „Cărăbuş” din Brăila).

Pentru duminică, 14 septembrie, sunt programate trei spectacole: unul la Teatrul „Aşchiuţă” – „Peştişorul de Aur” (Teatrul „Anton Pann” din Râmnicu Vâlcea, de la ora 11) şi două la „Alexandru Davila – „Prinţul Broască” (Teatrul „Colibri” din Craiova, ora 13) şi „Cocoşelul neascultător” (Teatrul „Excelsior” din Bucureşti). (Foto: calatoriicucopii.blogspot.com)

Citiți și: Dramele prin care au trecut acești părinți!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90