NOR CURIER 930X122

consiliul judetean

RECONSTITUIRE LA MATEIAȘ

Reconstituire la Mateiaș. Muzeul Judeţean Argeş, în colaborare cu Asociaţia Historia Renascita, vă invită mâine, 27 octombrie 2018, la Mausoleul Eroilor de la Mateiaş pentru celebrarea Centenarului prin evenimentul ”Reconstituire. Trupe în Primul Război Mondial”.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Reconstituirea militară va fi asigurată de Garda Naţională din Alba Iulia şi Detaşamentul Mateiaş (Historia Renascita&MuzeulMunicipal Câmpulung).

Evenimentul începe la ora 10 şi cuprinde o prezentare de trupe de epocă pe terasa de paradă a Mausoleului Eroilor de la Mateiaş, scurte alocuţiuni, recreerea unui scenariu de luptă şi elemente de interacţiune cu publicul.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Potrivit Consiliului Județean Argeș, doritorii vor avea ocazia să cunoască îndeaproape elemente de istorie militară din partea voluntarilor de reconstituire istorică de la Detaşamentul Mateiaş şi Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3