930 x122 grota rece

cara caffe

DESERTUL DE SEZON INTERZIS GURMANZILOR: RULOURI CU VANILIE ȘI STAFIDE (TIP MELC)

Anunț important pentru gurmanzi și nu numai! CARA CAFFE vă oferă un desert parfumat, savuros și aromat, căruia nu-i poți rezista oricât ai încerca! Rulourile cu vanilie și stafide (tip melc) sunt dulcele de iarnă care rupe barierele dietelor de slăbit și care ignoră, fără niciun „regret”, orice avertisment din partea glicemiei, care le joacă feste tot mai multor devoratori de patiserie franțuzească!

Citiți și: CAFEA AROMATĂ ȘI CROISSANTE CROCANTE LA CARA CAFFE

Într-o atmosferă caldă și intimă, la CARA CAFFE mai puteți gusta din excepționala patiserie franțuzească: croissant cu unt și zmeură, pain au chocolats, foietaj cu spanac și ricotta și stafide sau plăcintă cu brânză dulce și stafide. De asemenea, nu vă veți refuza plăcerea să beți o cafea plină de savoare.

CARA CAFFE se află în centrul Piteștiului, în incinta hotelului CARA, pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 1. Detalii suplimentare despre oferta de la CARA CAFFE (produse de patiserie, organizarea de petreceri private sau rezervări) puteți afla pe www.facebook/CaraCaffe sau apelând numărul de telefon 0248.222.299.

Citiți și: CAFEA AROMATĂ ȘI CROISSANTE CROCANTE LA CARA CAFFE

CARA CAFFE: mai mult decât cafea… emoție!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3