NOR CURIER 930X122

cara caffe

CÂȘTIGĂTORII CINEI ROMANTICE DE VALENTINE’S DAY

Concursul organizat de ePitești și Restaurantul Cara&Cara Caffe s-a încheiat.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Câștigătorii celor trei cine romantice de Valentine’s Day sunt Mona Lazăr din Mioveni (foto 1) – 315 like-uri, Anca Ștefan din Pitești (foto 2) – 201 like-uri și Anca Crisstyna din Pitești (foto 3) – 136 de like-uri.

Împreună cu partenerii lor cele trei câștigătoare vor avea parte de o cină romantică în Restaurantul Cara&Cara Caffe (Pitești, bulevardul I.C. Brătianu, nr. 1) mâine, 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, cu începere de la ora 19:30.

Citiți și: Argeș. Creșa care se învârte după soare angajează

Cele trei câștigătoare au fost desemnate pe baza numărului de aprecieri (like-uri) primite de fotografiile în care apar alături de partenerii lor și postate pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/CaraCaffe. Ele vor fi contactate de organizatori pe Facebook pentru confirmarea premiilor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3