NOR CURIER 930X122

apa

Sfatul specialiștilor: BEA DIMINEAȚĂ APĂ PLATĂ CU LĂMÂIE!

Din ce în ce mai multe persoane publice declară că îşi încep ziua consumând un pahar cu apă plată în care storc lămâie. Pentru a arăta că acest obicei este benefic organismului, experţii în nutriţie au încercat să explice ştiinţific ce se petrece în interiorul corpului uman înainte şi după hidratarea de dimineaţă.

Citiți și: Tatăl lui Randi, în CL Pitești: Stopați această înșelătorie!

Astfel, ei susţin că în timpul somnului organismul folosește foarte multă apă, iar dimineaţă ne trezim deshidrataţi. Dacă bem un pahar cu apă călduţă în care am stors sucul de la o jumătate de lămâie, am scăpat de această problemă.

Explicaţia fenomenului este simplă. Lămâia conţine acid citric, un excelent detoxifiant, care ajută enzimele corpului să funcţioneze eficient, stimulând ficatul, iar apa puțin încălzită este asimilată mai bine în organism decât apa rece, stimulând digestia. De asemenea, această combinaţie îi ajută pe cei care îşi doresc să slăbească, contribuind la detoxifierea organismului şi creşterea imunităţii. Persoanele care beau dimineață apă plată cu lămâie au mai multă energie fizică şi mentală pentru tot restul zilei.

Citiți și: Exclusiv. Ce se întâmplă la Fortuna! Toți șoferii trebuie să știe

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3