930×122 CAPRA 5

alimente

SÂNI MAI MARI FĂRĂ A APELA LA BISTURIU!

Nu puține femei îşi doresc să aibă sânii mari, dar nu toate îşi permit sau vor să apeleze la implanturile cu silicon. Din fericire, sunt şi alternative naturale pentru mărirea sânilor. Există alimente care cresc nivelul hormonilor (precum estrogenul sau prolactina), care pot modifica mărimea şi forma ţesutului mamar. Unele dintre aceste alimente sunt cele derivate din soia, ca de exemplu brânza tofu sau laptele de soia. Moderaţia este, însă, cuvântul de bază în ceea ce priveşte consumul alimentelor respective, deoarece excesul poate cauza cancer mamar. Deşi nu avem dovezi clare, potrivit National Institute of Health consumarea produselor pe bază de soia poate duce la creşterea sânilor. Iată câteva avantaje şi dezavantaje ale consumului de soia.

Citiți și: Pitești. Lumea le primește GRATUIT în piețe!

Beneficii:

-ajută la menţinerea densităţii osoase, reducând riscul apariției osteoporozei

Citiți și: Cele mai mari scumpiri! Pentru ce plătim cel mai mult la magazin

-ameliorează simptomele menopauzei

-previne cancerul mamar, cancerul de col uterin şi alte tipuri de cancer.

Dezavantaje:

-un studiu al National Cancer Institute, realizat în anul 1989, a scos în evidenţă faptul că în cantităţi mari soia poate creşte riscul cancerului de sân

-poate reduce eficacitatea unor tratamente folosite împotriva cancerului de sân, precum tamoxifenul. (Sursă şi foto: doctorulzilei.ro)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3