930×122 CUMPANA 5

profesional new consult

SE ORGANIZEAZĂ CURS DE COSMETICĂ ÎN PITEȘTI

În perioada următoare va avea loc deschiderea în Piteşti a cursului de calificare pentru domeniul Cosmetică, curs acreditat, diplomele fiind recunoscute la nivel naţional şi în întreaga UE.

Citiți și: 15 ani de Profesional New Consult – REDUCERI de până la 15%

Vei învăța de la formatori cu vastă experiență în domeniu tot ceea ce trebuie să ştii despre cele 3 componente de bază ale cosmeticii: ȋnfrumuseţare, terapie, ȋngrijire-menţinere.

Important: componenta principală a cursului este cea practică, o componentă care se realizează în salonul firmei Profesional New Consult. Dotat cu produse profesionale şi aparatură de ultimă generaţie, salonul este situat într-o zonă centrală a municipiului Piteşti, mai precis în spatele complexului comercial Fortuna.

Citiți și: Pitești. Curs de infirmieră, acreditat! Diploma este recunoscută!

Dacă doriţi, așadar, să asimilaţi cunoştinţele necesare într-un domeniu extrem de solicitat pe piaţa muncii, așa cum este cel de cosmetică, vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult pentru a vă înscrie şi a participa la cursul care vă oferă garanţia cunoaşterii acestui domeniu.

În luna februarie puteți beneficia de reducere de prețuri la înscriere:  https://www.profesionalnewconsult.ro/luna-frumusetii-iubeste-formarea/.

Noţiuni de epilat, împachetãri, îngrijire ten, măşti cosmetice, tratamente cosmetice, noţiuni cu privire la tipurile de ten şi modalitatea de îngrijire şi întreţinere a acestora sunt doar câteva dintre temele abordate în cadrul acestui curs.

Salon profesional, formatori cu experienţă, echipă de secretariat dedicată – toate acestea reprezintă garanția unui curs de succes pe piaţa de formare profesională din România.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult:

-telefon – 0784.045.025, 0758.490.490 sau 0784.333.777;

-email – [email protected];

-web – www.profesionalnewconsult.ro.

Pentru înscrierea la curs vă puteţi adresa centrului de studii şi formare profesională Profesional New Consult, situat ȋn Piteşti, pe bulevardul I.C. Brătianu, blocul D6 (în spatele complexului Fortuna și al rmarketului Prima – birou pentru înscrieri şi săli de curs).

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada umătoare:

-curs stilist unghii https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/stilist-protezist-unghii/;

-curs aplicare gene https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/;

-curs dermopigmentare https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/tatuaj-cosmetic-machiaj-semipermanent/.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90