EcoMoto 930×122

alex pirvu

ALEX A RIDICAT SALA ÎN PICIOARE!

Sala mare a teatrului „Alexandru Davila” din Pitești a fost plină aseară la spectacolul susținut de mai mulți elevi talentați din județul Argeș. Timp de o oră şi jumătate copiii care au urcat pe scenă au oferit un show de excepție.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Cireaşa de pe tort a fost invitatul special Alex Andrei Pîrvu, băiețelul nevăzător finalist la cunoscuta emisiune tv Next Star (foto 1). Interpretând „Show must go on”, piesa trupei britanice Queen, Alex a ridicat sala în picioare și a primit aplauze furtunoase.

Pentru că aseară s-a premiat execelenţa, nu au lipsit de la acest eveniment nici diplomele, trei elevi cu rezultate deosebite la învățătură fiind răsplătiți de organizatori. Alături de Alex Andrei Pîrvu și-au demonstrat talentul în fața publicului Andrada Badea, Alexandru Bugan, Emi Chira, Alexandra Răducanu, Mădă Stan, Ioana Voica, Ionuț Bărbulescu, Vlad Mihai Florea, Vlad Dinca, Andrada Dinca, Andreea Enache, Olguța Barac, Maria Bratu, Mădălina Stan și Street Legacy.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3