930 x122 grota rece

cenaclu

CENACLUL FLACĂRA REÎNVIE ÎN MIOVENI

Vineri, 8 aprile 2016, de la ora 19, în centrul civic al oraşului Mioveni se vor desfășura concertul „Remember Cenaclul Flacăra” şi lansarea cărţii “Popor de somnoroase păsărele”.

Citiți și: Argeș. Accident grav: Un bolid de lux, Mercedes a intrat frontal într‐un stâlp

Cu acest prilej, Andrei Păunescu, fiul poetului Adrian Păunescu, va prezenta “Imn pentru Mioveni”. Spectacolul va aduce pe aceeaşi scenă artişti care au cântat împreună în cadrul Cenaclului Flacăra. Vor cânta Emeric Imre, Magda Puskas, Cristi Buică, Vasile Mardare, Valentin Moldovan, Rareș Suciu, Maria Maria și trupa „Totuși” (Ionel Tănase Tase și Vlady Săteanu).

Locuitorii oraşului Mioveni, dar şi cei din zonele limitrofe sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la eveniment.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Cenaclul Flacăra a fost un fenomen cultural destinat în special tinerilor, care a avut loc între anii 1973 și 1985 și care a fost condus de poetul Adrian Păunescu. Spectacolele cenaclului umpleau până la refuz sălile și stadioanele din întreaga țară.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3