930 x122 grota rece

alex pârvu

CONCERT CARITABIL: VENIȚI CU JUCĂRII ȘI DULCIURI LA FILARMONICĂ!

Filarmonica Piteşti va organiza joi, 18 decembrie, de la ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor, un concert vocal-simfonic umanitar de Crăciun.

Citiți și: Pitești. Un concert deosebit are loc, azi, în Piața Primăriei!

Orchestra dirijată de Vlad Agachi va interpreta valsuri şi polci din cele mai celebre opere muzicale vieneze şi colinde de Crăciun româneşti şi internaționale. Alături de artişti consacraţi (soprana Irina Iordăchescu, mezzosopranele Iulia Merca şi Adina Sima și tenorul Mario Vasiliu), va evolua şi Alex Pîrvu, băiețelul nevăzător în vârstă de 11 ani pe care îl știți de la emisiunea tv Next Star.

Cei care doresc să doneze dulciuri si jucării pot aduce în seara concertului darurile pentru a le fi donate copiilor de la Centrul „Sfântul Andrei” din carterul piteştean Prundu, daruri care vor fi preluate de conducerea Centrului. Fiind un concert extraordinar, preţul biletelor este de 50 și de 30 de lei, în funcţie de categoria locului. Abonamentele rămân valabile.

Citiți și: ,,Te culci spartă, te trezești spartă, te duci la liceu spartă! Sunt în sevraj!”

În următoarea zi, vineri, 19 decembrie, de la aceeași oră și în același loc, Filarmonica Pitești are programat un „duel” al viorilor celebre: Stradivarius vs. Guarneri. Violoniştii Liviu Prunaru şi Gabriel Croitoru se vor „duela” pentru a patra oară, „arbitraţi” de pianistul Horia Mihail. În program vor fi lucrări celebre aparţinând lui Rahmaninov, Paganini, Bloch, Schubert, Saint-Saëns, Chopin, Wieniawski şi Piazzolla. Este vorba tot despre un concert extraordinar. Prin urmare, prețul unui bilet este de 50 sau 30 de lei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90