New Profesional Consult 930 x 122

cozonac

CRBL, PENTRU EPITEȘTI: „MAMĂ, CE COZONAC FACE MAMA!”

Piteşteanul Eduard Mihai Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, va petrece Crăciunul în familie. “Paştele şi Crăciunul mă prind acasă. De când am intrat în showbiz mi-am propus ca sărbătorile să le fac în familie, indiferent de cererile pentru spectacole. Îl aştept cu braţele deschise pe Moş… Sper să vină şi la mine, pentru că am fost cuminte, oarecum, anul acesta.”, spune artistul pentru ePitești.

Citiți și: Darul vieții de Crăciun: Patru nou-născuți la Spitalul Județean din Pitești

Pregătirile pentru Crăciun în familia lui CRBL sunt în toi: „Ne pregătim! De la brad la leber, de la tobă până la pomana porcului, şorici, caltaboş, ciorbă, friptură, cozonac… Mamă, ce cozonac face mama! Vin fiert, ţuică fiartă…”

Dacă de Crăciun va fi acasă, de Revelion CRBL va urca pe scenă: va cânta în Republica Moldova. După aceea va urma, probabil, o binemeritată vacanță la munte, la schi.

Citiți și: Cât costă brazii de Crăciun și de unde puteți lua ieftini

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA