930 x122 grota rece

Casa Sindicatelor

CRISTIAN POMOHACI, ”DIN DRAGOSTE, PUR ȘI SIMPLU!” ÎN PITEȘTI. INTRAREA, LIBERĂ

Cristian Pomohaci, ”Din dragoste, pur și simplu!” în Pitești. În perioada 21-24 februarie 2019, în Argeș vor fi organizate mai multe evenimente cu prilejul Dragobetelui, informează Consiliul Județean.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești organizează simpozionul ”Dragobetele – sărbătoarea dragostei la români”

Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, instituție finanțată de Consiliul Județean Argeș, organizează joi, 21 februarie 2019, de la ora 12, simpozionul ”Dragobetele – sărbătoarea dragostei la români”. Vor fi prezentate lucrări despre poveștile de iubire din familia boierilor Golescu și despre iubirea din lumea satului.

Citiți și: Argeș. Cel mai lung drum modernizat cu fonduri europene. Proiectul, peste 25 mil. €

Vor participa elevi de la Colegiul Național ”Zinca Golescu” din Pitești, care vor prezenta un moment poetic dedicat iubirii și lucrări care vor avea ca subiect sărbătoarea dragostei la români.

Spectacol de Dragobete la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești

Joi, 21 februarie 2019, de la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești va avea loc spectacolul “Din dragoste, pur și simplu!”, organizat de Școala Populară de Arte și Meserii Pitești și Casa de Cultură „Adriana Trandafir”. Invitați: Oana Tomoioaga, Cristian Pomohaci, Andreea Haisan, Gabriel Dumitru, Ion Drăgan, Ancuța Corlatan, Nicu Mata și Narcisa Băleanu.

Intrarea pentru public este liberă, în limita numărului de locuri disponibile.

În plus, vă recomandăm Sărbătoarea Anului Nou Chinezesc la Muzeul Județean Argeș

Sâmbătă, 23 februarie 2019, de la ora 10, la Muzeul Județean Argeș, în Sala Amfiteatru, va avea loc sărbătoarea Anului Nou Chinezesc – Anul Mistrețului. Programul cuprinde prezentare de carte, momente artistice și servirea ceaiului. Evenimentul este organizat de Muzeul Județean Argeș, în parteneriat cu Asociația CHINARO.

De asemenea, Consiliul Județean Argeș precizează programul Teatrului “Alexandru Davila” din Pitești pentru finalul aceastei săptămâni:

SALA STUDIO “LIVIU CIULEI”

– miercuri, 20 februarie, ora 12:15 – “Amintiri din copilărie”;

– vineri, 22 februarie, ora 18:30 – „Delict pe insula caprelor”;

– sâmbătă, 23 februarie, ora 11:30 – „Lădița fermecată”;

– duminică, 24 februarie, ora 11:30 – „O altă capră cu trei iezi”.

SALA MARE

– joi, 21 februarie, ora 18:30 – “America sings”;

– sâmbătă, 23 februarie, ora 18:30 – „O iubire, o poveste”;

– duminică, 24 februarie, ora 18:30 – „Romanțioșii”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3