EcoMoto 930×122

dansuri

DANSEAZĂ CA NIMENI ALTA! DANSURI ORIENTALE!

Raluca Diana Oprişor are 16 ani şi este elevă a liceului ,,Iulia Zamfirescu’’ din Mioveni. Are o mare pasiune pentru dansul oriental, pasiune pe care şi-a descoperit-o încă de mică. Pe atunci exersa singură în faţa oglinzii, iar acum dansează în faţa publicului.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

De cât timp dansezi la modul profesionist?

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

-Dansez de aproximativ un an. Am ajuns în această lume, dacă pot spune aşa, datorită unei bune prietene care profesa în domeniu de ceva timp.

Dansezi pe cont propriu?

Nu, nu dansez pe cont propriu. Fac parte dintr-o trupă numită Vacanţa Mică.

Cum ai ajuns în această trupă?

-Am foarte multe prietene care fac parte din Vacanța Mică. Ele m-au recomandat, iar la scurt timp am fost contactată de membrii trupei.

Ceea ce faci presupune mult efort?

-Atunci când ceva îţi place cu adevărat nu ţi se pare greu absolut deloc. Cea mai mare plăcere a mea este să dansez. Nu pot descrie în cuvinte ceea ce simt atunci când la finalul dansului primesc aplauze furtunoase!

Ce intenţionezi să faci pe viitor?

-Vreau să mă ridic uşor, uşor şi să ajung cineva grație talentului meu. Este cel mai important atu pe care îl am, pe lângă frumuseţe. Vreau să colaborez cu cât mai mulţi impresari şi să devin un nume cunoscut în acest domeniu, cum este Ana Mocanu, pe care o admir pentru ceea ce este şi pentru ceea ce a realizat.

Ti-ar surâde ideea să dansezi în videoclipurile unor cântăreți, aşa cum face şi Ana Mocanu?

-De ce nu? Totuși, sunt încă destul de mică pentru videoclipuri… Mi-aş dori… Nu mă grăbesc, însă, toate la timpul lor!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90