930X122 MAIA

alexandru ilie

FESTIVAL ÎN PITEȘTI

Festival în Pitești. Filarmonica Piteşti va organiza joi, 1 iunie 2017, de la ora 19, la Centrul Multifuncţional, a şasea ediţie a festivalului „Tinere talente”.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Alături de orchestra simfonică a instituţiei, dirijată de Alexandru Ilie (foto), vor evolua sopranele Sibylla Maya Albulescu Năstase (Râmnicu Vâlcea) şi Andreea Cristina Vlaicu (Piteşti) şi violoniştii Ioana Victoria Nedelcu (Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova) şi Sorin Ciolac (Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti” din Bucureşti).

Tinerii interpreţi sunt laureaţi ai concursului organizat de Filarmonica Piteşti şi asociaţia Argessis Art.

Citiți și: Artiști colosali, din nou la Pitești!

În program: Mozart – Uvertura la Nunta lui Figaro, KV 492, Vedrai, carino, aria Zerlinei din Don Giovanni și Concertul nr. 3 pentru vioară și orchestră în Sol major, KV 216 (partea a III-a, Rondo), Puccini – O mio babbino caro, arie din Gianni Schicchi, Camile Saint-Saens – Concert pentru vioară și orchestră nr. 3 în si minor, op. 61 (partea I, Allegro non troppo) și Schubert – Simfonia nr. 8 în si minor, Neterminata.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90