930X122 MAIA

festival

FESTIVALUL “ZAVAIDOC”, O NOUĂ EDIȚIE. CÂT COSTĂ INTRAREA

Ediția 2019 a festivalului național de muzică lăutărească veche “Zavaidoc” va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 18, la Filarmonica Pitești. Numele invitaților care vor susține recitaluri extraordinare urmează să fie anunțate de organizatori.

Citiți și: Pitești. Concert extraordinar de Ziua Națională!

Intrarea pentru public se va face pe bază de bilete, care vor fi puse la vânzare la casieria Filarmonicii (Centrul Multifuncțional, strada Calea București), începând de luni, 11 noiembrie. Costul unui bilet este de 20 de lei.

Înscrierile pentru preselecție se pot face până pe 22 noiembrie, urmând ca preselecția concurenților să se desfășoare pe 23 noiembrie, de la ora 10.

Citiți și: Ozana Barabancea a cântat în premieră la Filarmonica Pitești!

La concurs se pot înscrie soliști vocali din întreaga țara care au depășit vârsta de 18 ani. Aceștia vor susține două probe de aptitudini muzicale și vor interpreta în acest sens o piesă de muzică lăutărească din repertoriul lui Zavaidoc, fără acompaniament, și o piesă de muzică lăutărească veche, cu acompaniament.

Ajuns la a XIV-a sa ediție, festivalul este organizat de Primăria Pitești și Consiliul Local, prin Centrul Cultural Pitești.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3