Donaris 930 x 122

festival

FESTIVALUL “ZAVAIDOC”, O NOUĂ EDIȚIE. CÂT COSTĂ INTRAREA

Ediția 2019 a festivalului național de muzică lăutărească veche “Zavaidoc” va avea loc sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 18, la Filarmonica Pitești. Numele invitaților care vor susține recitaluri extraordinare urmează să fie anunțate de organizatori.

Citiți și: Un artist renumit revine la Pitești!

Intrarea pentru public se va face pe bază de bilete, care vor fi puse la vânzare la casieria Filarmonicii (Centrul Multifuncțional, strada Calea București), începând de luni, 11 noiembrie. Costul unui bilet este de 20 de lei.

Înscrierile pentru preselecție se pot face până pe 22 noiembrie, urmând ca preselecția concurenților să se desfășoare pe 23 noiembrie, de la ora 10.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

La concurs se pot înscrie soliști vocali din întreaga țara care au depășit vârsta de 18 ani. Aceștia vor susține două probe de aptitudini muzicale și vor interpreta în acest sens o piesă de muzică lăutărească din repertoriul lui Zavaidoc, fără acompaniament, și o piesă de muzică lăutărească veche, cu acompaniament.

Ajuns la a XIV-a sa ediție, festivalul este organizat de Primăria Pitești și Consiliul Local, prin Centrul Cultural Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90