Donaris 930 x 122

Adrian Sina

MUSCELEANCA SANDRA N FACE SENZAȚIE CU O NOUĂ MELODIE (VIDEO)

Sandra N, fiica lui Ion Năftănăilă, fostul primar al comunei argeșene Albeştii de Muscel, a lansat un nou cântec în colaborare cu Adrian Sînă.

Citiți și: MARATON DE CONCERTE LA TÂRGUL DE CRĂCIUN

Piesa, adaptare după o melodie populară, se numeşte ,,Mă dor ochii, mă dor’’ şi până la această oră, la nici două zile de la lansare, a adunat pe YouTube peste 485.000 de vizualizări.

Citiți și: TÂRG ȘI CONCERTE ÎN MIOVENI

,,Melodia este un dar pentru oamenii pe care îi iubesc cel mai mult, familia mea. Este un omagiu pentru locul meu natal, pentru satul din care mă trag şi, totodată, este povestea unei inimi trădate. Căci dragostea e boală grea.’’, scrie Sandra pe contul său de socializare.

Amintim că Sandra N a devenit cunoscută pe piața muzicală ca urmare a colaborărilor cu Adrian Sînă şi Akcent. A participat la festivaluri de muzică din Europa şi, împreună cu Sînă, a intrat în topurile naţionale şi internaţionale cu hiturile “Angel” şi “I’m Sorry”. (Foto: Facebook Sandra N)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3