930 x122 grota rece

albestii de muscel

FATA PRIMARULUI, NOMINALIZATĂ PENTRU TITLUL DE CEA MAI SEXY VEDETĂ FEMININĂ

Argeşeanca Sandra N., fata primarului comunei Albeştii de Muscel, Ion Năftănăilă, este nominalizată de o cunoscută publicație online pentru titlul de cea mai sexy vedetă feminină din muzica românească.

Citiți și: UPDATE: DOI PENSIONARI AU MURIT INTOXICAȚI CU MONOXID DE CARBON

De asemenea, alături de Akcent, Sandra N. se numără și printre nominalizările pentru cea mai bună melodie a sezonului, cu piesa „Boracay”. Câștigătorii vor fi desemnați prin voturile internauților, perioada de votare expirând pe 7 februarie.

În anul 2012 fiica primarului din Albeștii de Muscel a obținut premiul “Debutul anului” pentru primul ei single şi videoclip solo, „Obssesion”. Sandra N. a devenit cunoscută pe piața muzicală și ca urmare a colaborărilor cu Adrian Sînă şi cu Akcent. A participat la festivaluri de muzică din Europa şi împreună cu Sînă a pătruns în topurile naţionale şi internaţionale cu hiturile “Angel” şi “I’m Sorry”. Ea şi-a început cariera încă de la vârsta de 4 ani, atunci când a concurat la un show muzical pentru copii. (Foto: Facebook Sandra N.)

Citiți și: ARGEȘEAN REȚINUT PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90