New Profesional Consult 930 x 122

albestii de muscel

ARGEȘ: A CRĂPAT DRUMUL! CASE AFECTATE

Argeș: A crăpat drumul! Din cauza precipitațiilor abundente, în comuna Albeștii de Muscel a avut loc ieri o alunecare de teren. Drumul județean din zonă a fost serios afectat.

Citiți și: Argeș. Peste 2 milioane € pentru asfaltarea a 3,4 km de drum județean

Alunecarea s-a produs în aceeași zonă în care, cu mai puțin de un an în urmă, Regia Județeană de Drumuri făcuse lucrări de reparații și de consolidare a drumului.

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a fost la fața locului, împreună cu directorul general al Regiei Județene de Drumuri, Alina Nicolau.

Citiți și: Argeș: Drum județean dezastru

Azi noapte, pentru că drumul este foarte avariat, pe lângă semnalizarea specifică într-o astfel de situație, doi angajați ai Regiei Județene de Drumuri au asigurat zona.

De asemenea, astăzi, 14 mai 2017, drumul ar urma să fie reparat și redat circulației rutiere, potrivit Consiliului Județean.

Deoarece alunecarea de teren a afectat nu doar drumul, ci și locuințele din zonă și un drum comunal, prefectul Emilian Dragnea va convoca pentru mâine, 15 mai 2017, Comitetul pentru Situații de Urgență.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA