NOR CURIER 930X122

albestii de muscel

BANDĂ DE TINERI SPĂRGĂTORI, ANIHILATĂ

Bandă de tineri spărgători, anihilată. Polițiștii din Schitu Golești au finalizat cercetările într-un dosar penal de furt calificat. Informația ne-a fost furnizată în urmă cu puțin timp de Biroul de Presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

În urma anchetei, polițiștii au stabilit că, în perioada iulie 2017-aprilie 2018, Ionuț-Costinel Cîrstea, Dragoș-Sebastian Vulpoi și Gabriel-George Diaconu (fiecare în vârstă de 19 ani și toți din comuna argeșeană Albeștii de Muscel) ar fi pătruns prin efracție în locuințe și societăți comerciale din comunele Berevoeşti, Albeştii de Muscel şi Lereşti, de unde ar fi sustras diverse bunuri.

Pentru probarea activităţii infracţionale, pe 17 aprilie 2018 polițiștii din Schitu Golești și din Câmpulung Muscel au făcut nu mai puțin de 12 percheziții domiciliare. În urma descinderilor de la acea dată, potrivit Poliției Argeș, au fost recuperate mai multe bunuri (printre care o motocicletă, trei generatoare de energie electrică și 8 motoferăstraie), în valoare de peste 45.000 de lei.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Amănunte despre percheziții și bunurile recuperate de polițiști, AICI.

Biroul de Presă al Poliției Argeș precizează că dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de emitere a rechizitoriului și de trimitere în judecată. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90