930×122 CAPRA 5

albestii de muscel

FOST PRIMAR DIN ARGEŞ, EXECUTAT SILIT

Fost primar din Argeş, executat silit. Fiscul argeşean a început procedurile de executare silită a unui fost primar din județ, condamnat penal, caz în care s-a dispus recuperarea prejudiciului constatat de instanţa de judecată. Este vorba de fostul primar al comunei Albeştii de Muscel, Ion Năftănăilă.

Citiți și: Cererea de suspendare provizorie a executării silite

Pentru recuperarea prejudiciului (presupuse fraude cu fonduri europene), Fiscul scoate la vânzare în această lună următoarele bunuri care i-au fost confiscate fostului primar:

– teren fâneţe, în suprafaţă de 8.106 mp, în Valea Tolii, dintre care 4.298 mp teren intravilan şi 3.970 mp teren extravilan;

Citiți și: CONSTANTIN NICOLESCU, EXECUTAT SILIT DE ANAF. A TREIA ÎNCERCARE

– teren fâneţe, în suprafaţă de 5.374 mp, în aceeaşi zonă (preţul de pornire la licitație este de 57.514 lei, exclusiv TVA, pentru ambele terenuri);

– cotă de 51/64 din imobil teren fâneţe, cu suprafaţă de 2.200 mp, situat în extravilanul comunei Albeştii de Muscel, în punctul Piscul lui Pană (preţul de pornire la licitație este de 15.341 de lei, exclusiv TVA).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90