datorii

SECHESTRE. MII DE PITEȘTENI, ÎN EXECUTARE SILITĂ

Sechestre. Mii de piteșteni, în executare silită. Nu mai puțin de 2.350 de dosare de executare sunt în derulare pentru ca Termo Calor, societatea de termoficare a municipalității, să își recupereze sumele pe care i le datorează piteștenii în contul facturilor neachitate. Datoria totală este de 2.550.000 de lei.

Citiți și: Termo Calor anunţă: pregătiri pentru sezonul rece

Din acești bani, în urma executărilor silite, s-au încasat 1.950.000 de lei. Termo Calor anunță că pentru recuperarea datoriilor se vor efectua popriri pe conturi, iar anumite bunuri vor fi sechestrate.

„Vă informăm că nu se vor face excepții cu privire la creanțele utilizatorilor, acestea urmând a fi puse în executare cu precădere până la finalul anului 2019, situație în care aceștia vor suporta și cheltuielile de executare silită”, avertizează societatea.

Citiți și: PRIMĂRIA, BUNĂ DE PLATĂ, DUPĂ CE PATRONUL YAKY A EXECUTAT APĂ CANAL. DEZVĂLUIRILE EPITESTI.RO, RELUATE DE PRIMAR

Piteștenii pot cere informații despre situația financiară a asociațiilor de proprietari din care fac parte la punctele de lucru ale societății de termoficare (din cartierele Găvana, Trivale, Războieni, Prundu și Centru și de la sediul central de pe Calea București).

Termo Calor le solicită utilizatorilor să plătească integral sumele datorate.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441