930 x122 grota rece

datorii

SECHESTRE. MII DE PITEȘTENI, ÎN EXECUTARE SILITĂ

Sechestre. Mii de piteșteni, în executare silită. Nu mai puțin de 2.350 de dosare de executare sunt în derulare pentru ca Termo Calor, societatea de termoficare a municipalității, să își recupereze sumele pe care i le datorează piteștenii în contul facturilor neachitate. Datoria totală este de 2.550.000 de lei.

Citiți și: Important: Informare oficială de la Termo Calor! Sunt vizați toți utilizatorii

Din acești bani, în urma executărilor silite, s-au încasat 1.950.000 de lei. Termo Calor anunță că pentru recuperarea datoriilor se vor efectua popriri pe conturi, iar anumite bunuri vor fi sechestrate.

„Vă informăm că nu se vor face excepții cu privire la creanțele utilizatorilor, acestea urmând a fi puse în executare cu precădere până la finalul anului 2019, situație în care aceștia vor suporta și cheltuielile de executare silită”, avertizează societatea.

Citiți și: Aceste datorii la stat se anulează!

Piteștenii pot cere informații despre situația financiară a asociațiilor de proprietari din care fac parte la punctele de lucru ale societății de termoficare (din cartierele Găvana, Trivale, Războieni, Prundu și Centru și de la sediul central de pe Calea București).

Termo Calor le solicită utilizatorilor să plătească integral sumele datorate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3