New Profesional Consult 930 x 122

Andreea Adelina Voicila

NU-I FOTOMODEL, DAR E FRUMOASĂ! PASIUNEA EI, MUZICA!

Andreea Adelina Voicilă are 15 ani şi este elevă la Colegiul Naţional Pedagogic „Carol I” din Câmpulung Muscel.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

De mică îşi exersa talentul cântând prin casă, visând să devină solistă de muzică. Iată că acum pasiunea sa vie, aşa cum o numeşte, începe uşor, ușor să se contureze: în urmă cu un an şi jumătate s-a apucat serios să ia lecţii de canto şi de chitară. „Muzica e ca un obicei fără de care nu poţi să trăieşti! Nu ştiu cum a apărut, dar mi-a plăcut! Va rămâne o pasiune indiferent dacă eu voi urma Facultatea de Drept sau cursurile de jurnalism ori de prezentatoare TV. Atunci când ascult ritmul muzicii îmi imaginez că sunt pe o scenă. Lumea priveşte şi tace, iar eu dau suflet tăcerii şi pustietăţii. Este un lucru pe care nimeni nu mi-l poate lua!”, mărturisește Andreea pentru ePitești.

Chiar dacă i s-a oferit deja posibilitatea să cânte pentru diferite evenimente, ea pune şcoala pe primul loc. Fiindcă iubeşte limba lui Voltaire, se pregăteşte intens pentru olimpiada de franceză-faza judeţeană, care va avea loc pe 15 martie: ”Iubesc franceza şi asta îmi ocupă timpul! Pe parcursul săptămânii sunt cu şcoala. În primul semestru am avut media 9.65, mai mică din cauza matematicii”.

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

Vă mai spunem că Andreea Adelina Voicilă a participat anul trecut şi la Balul Bobocilor de la Colegiul la care învață. Chiar dacă nu a câştigat, nu regretă, fiind mulțumită că a acumulat o nouă experiență. (Foto: Facebook Andreea Adelina Voicilă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3