930×122 CAPRA 5

davila

SOLISTUL VOCAL DE LA „DAVILA” CONCUREAZĂ PENTRU EUROVISION

După ce în trecut a participat la” Vocea României” şi la alte concursuri, Marius Bălan a hotărât să îşi încerce norocul şi la Eurovision.

Citiți și: Senzație culinară: Deschiderea unui Fast-Food în Centrul Piteștiului, lângă Davila

Cu piesa “Magic in your eyes” (muzică: Tobias Granbacha, versuri: Aidan Oc), solistul vocal al teatrului “Alexandru Davilla” din Pitești îşi doreşte să fie selectat pentru cunoscuta competiție. În acest an la concurs s-au înscris 160 de melodii. Astăzi este ziua când juraţii decid care vor fi cele 12 piese selecționate pentru finala naţională. Pe data de 1 martie, la Teatrul Dramatic “Sică Alexandrescu” din Braşov, într-un spectacol televizat, cu public, vom afla cine va reprezenta România la ediția 2014 a Eurovision, ediție care va avea loc în Copenhaga (Danemarca) în luna mai.

Competiţia este una extrem de puternică. Paula Seling şi Ovi, VH2, Dan Helciug, Bere Gratis, Ozana Barabancea, Andrei Leonte şi mulţi alţii luptă să câştige dreptul de a reprezenta România.

Citiți și: (VIDEO) PARCARE ÎNCHISĂ

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90