SMART KIDS 930X122

campulung

ȘTEFAN CEL CU VOCE MARE! E DIN CÂMPULUNG, IAR LA 9 ANI CÂNTĂ DUMNEZEIEȘTE!

Ştefan Badea are doar 9 ani, dar încă de la această vârstă este conştient de drumul pe care vrea să îl urmeze în muzică. Elev în clasa a III-a la Şcoala „Sfântul Iacob” din Câmpulung-Muscel, Ştefan are planuri mari. Își dorește să ajungă, după cum ne spune, ca Marcel Pavel, Andrea Bocelli sau Gina Pavel. ”Eram micuţ şi cântam fără oprire! Tot ce ascultam pe calculator cântam apoi. Şi la grădiniţă cântam! Într-o zi doamna educatoare a adus un domn care să mă testeze să vadă ce pot. Dânsul a spus că sunt talentat şi că am voce. Atunci doamna educatoare i-a transmis mai departe mamei mele şi acum un an mama m-a adus la canto. Vreau să continui acest drum al muzicii şi să ajung cât mai sus”, afirmă Ștefan Badea pentru ePiteşti.

Citiți și: Mobilizare impresionantă de forțe! Poliția Rutieră și criminaliști, în stradă

Profesoara lui de canto este sora lui Marcel Pavel

Acum un an Ştefan Badea s-a înscris la Casa de Cultură a Sindicatelor din Câmpulung-Muscel pentru a lua lecţii de canto. El şi cei 25 de colegi ai săi sunt îndrumaţi în tainele muzicii chiar de sora cântăreţului Marcel Pavel, Gina Pavel. „Este o doamnă foarte bună, un model pentru noi! Nu ne ceartă și ne învaţă cât mai multe din experienţa dânsei!”, ne spune Ștefan. Băiețelul își amintește cum a ajuns să ia lecții de canto: „Am fost la un concurs, iar părinţii mei mi-au spus că dacă o să iau un punctaj bun mă vor duce la canto. După ce am ieşit de la acel concurs m-au dus la canto. Mi s-a zis că am cântat foarte frumos. După câteva ore am aflat că am obţinut punctajul cel mai mare!”.

Citiți și: Argeș. O șoferiță de 75 de ani, la spital, după ce a intrat cu mașina într-un gard!

Poate să devină vedetă și să câștige 20.000 de euro

Pentru că a câştigat premiul 2 (în 2012), iar un an mai târziu primul loc la concursul judeţean de muzică uşoară şi muzică cultă „Speranţe Argeşene”, Ștefan Badea este hotărât să obţină şi mai multe premii. Un post de televiziune naţional caută copii pentru o emisiune-concurs care scoate la bătaie un premiu de 20.000 de euro. Astfel, pe 17 martie Ştefan va participa în Braşov la audiţiile pentru concursul „Kid Sing”, organizat de Kanal D. „Am emoţii, dar sunt constructive. Pregătesc o piesă în limba română, o baladă a lui Adrian Daminescu, şi o piesă în rusă, interpretată de Alla Pugaciova. Vreau să trec cu bine de audiţii şi să ajung cât mai departe!”, ne destănuie Ștefan. În plus, băiețelul din Muscel cu voce de aur își propune ca la vară să participe la Festivalul Internaţional ”Stars of Song”, care va avea loc în Câmpulung, precum şi la un alt concurs internaţional.

Este pasionat și de informatică și matematică

Ștefan Badea are pasiune nu doar pentru muzică. Se pricepe foarte bine la informatică și matematică. „Am obţinut premiul 2 la concursul internaţional LuminaMath la matematică, iar la informatică am câştigat premiul naţional la concursul Valorile educaţiei pentru informatică”, ne precizează Ștefan. Nu ne rămâne decât să-i urăm mult, mult succes! Îl puteți asculta pe Ștefan Badea aici: http://www.youtube.com/watch?v=KHBf5yEtuQc.

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • Marius spune:

    bine ca a zis de la inceput ca are pile ca sa stim sa nu e facem iluzii ducand copii la preselectii crezand ca sunt pe bune.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3