Donaris 930 x 122

concurs

VREA SĂ CÂȘTIGE CU O PIESĂ A LEONEI LEWIS

Ștefania Vorovenci, eleva în vârstă de 17 ani din orașul argeșean Mioveni care cântă atât muzică ușoară, cât şi populară, a făcut un obicei din a participa la concursuri. În curând, Ștefania va cântă în premieră pentru ea la o competiție internațională: ,,Stars of Song’’. Concursul se va desfășura în perioada 28-31 mai în Câmpulung Muscel. Precizăm că Ştefania Vorovenci este singura concurentă din Argeș admisă în concurs la categoria sa de vârstă.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

,,Voi interpreta cunoscuta melodie a interpretei Leona Lewis A moment like this, la care lucram de mai mult timp. În ceea ce priveşte premiile, vă pot spune că este unul din cele mai serioase concursuri la care am participat. Vor fi acordate premiile I, II, III şi câteva menţiuni la fiecare categorie de vârstă. Nu vor lua, așadar, toți premii, ceea ce măreşte concurenţa. Voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru a mă clasa pe primele locuri. Dar și în cazul în care nu voi reuși, oricum sunt mândră că am fost acceptată şi că sunt singura din judeţul meu care participă la categoria mea de vârstă.’’, declară Ştefania Vorovenci pentru ePitești.

Leona Lewis este o cântăreață britanică de muzică pop, soul și R & B. A devenit cunoscută publicului după ce în anul 2006 a câștigat emisiunea-concurs X Factor. (Foto: Facebook Ştefania Vorovenci)

Citiți și: Argeș. Creșa care se învârte după soare angajează

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3