930 pe 122 COSTACHE

festival

MIOVENI: ÎNSCRIERI PENTRU FESTIVALUL DE TEATRU LUDICUS

Mioveni: Înscrieri pentru Festivalul de Teatru Ludicus.

Citiți și: Uluitor! Iată cine poate anula meciul FC Argeș – Dinamo!

Perioada de înscriere pentru participarea la Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret Ludicus-Mioveni 2018 a început şi se va încheia pe 9 septembrie, la ora 20.

După această data juriul urmează să selecteze, până pe 10 septembrie, trupele care vor intra în festivalul-concurs care se va desfășura între 12 și 14 octombrie 2018.

Citiți și: Ziua Eroilor a fost marcată la Mioveni

Festivalul se va derula în regim de concurs şi li se adresează tuturor tinerilor cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani. Este structurat pe două categorii de vârstă: spectacol gimnaziu (10-14 ani) și spectacol liceeni (14-18 ani).

Pentru a putea participa la preselecția festivalului, toate trupele sunt obligate să le trimită organizatorilor fișa de înscriere și o filmare relevantă din spectacol, de cel puțin 10 minute.

Trupele care nu vor trimite filmări nu vor putea participa la preselecţie. Preselecția se va realiza de către un juriu profesionist. Data finală de anunțare a trupelor participante va fi 14 septembrie 2018.

Durata unui spectacol nu poate fi mai mică de 20 de minute şi nu mai mare de 50 de minute.

Toate trupele selectate în concurs vor avea obligația să trimită materialele cerute de organizatori, prin email, până pe data de 25 septembrie 2018.

Cei interesați să participe la eveniment pot descărca toate documentele necesare de pe site-ul Centrului Cultural Mioveni www.centrulculturalmioveni.ro ori de pe pagina de Facebook a festivalului https://www.facebook.com/ludicus.mioveni/.

Spectacolele se vor juca pe scena Centrului Cultural Mioveni.

Festivalul Naţional de Teatru pentru Copii şi Tineret Ludicus este organizat de Consiliul Local, Primăria Oraşului şi Centrul Cultural Mioveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3