930 x122 grota rece

brasov

TEATRU LA O HALBĂ CU BERE: DAN ANDREI VA JUCA ÎNTR-UN PUB DIN BRAȘOV

Solicitat de un teatru particular, actorul Dan Andrei va juca mâine seară, cu începere de la ora 20, într-un pub din Brașov (Deane’s). Spectacolul este „Jurnalul unui nebun”, de Gogol, în regia actriţei Luminiţa Borta.

Citiți și: Ireal. Video: Șoferul unui BMW (desigur!) – surprins de RADAR cu 275 km/oră

„Varianta pe care le-o voi prezenta braşovenilor nu este cea originală. Spectacolul e puţin schimbat. Nu voi avea parte de muzica originală a spectacolului. Va fi muzică pe viu, creată de partenerul meu, care va cânta la chitară bass. Tratez această deplasare ca pe oricare alt spectacol, pentru că fiecare spectacol este special. Am foarte mari emoţii! Sper ca oamenii care vor fi prezenți să vină la teatru și după aceea.”, spune pentru ePiteşti actorul teatrului piteștean „Alexandru Davila”. Persoana care l-a remarcat pe Dan Andrei în „Jurnalul unui nebun” și care l-a invitat să joace în Braşov este actriţa Dorina Roman. Și Mihaela Tatu a venit în Piteşti pentru a vedea reprezentaţia actorului în timpul Festivalului Internaţional al Teatrului de Studio. Până acum piesa a fost jucată de două ori şi în Craiova.

În luna ianuarie a acestui an ePitești a scris despre Dan Andrei: http://epitesti.ro/caleidoscop/teatru/romeo-si-julieta-pe-scena-teatrului-davila-el-va-juca-rolul-lui-romeo/.

Citiți și: Se construiește o fabrică uriașă! Apar sute de locuri de muncă

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3